گفتگویی پشت‌ صحنه‌ای با «احسان علیخانی»


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 210
بازدید دیروز : 58
بازدید هفته : 330
بازدید ماه : 571
بازدید کل : 8919
تعداد مطالب : 476
تعداد نظرات : 30
تعداد آنلاین : 1

گفتگویی پشت‌ صحنه‌ای با «احسان علیخانی»

گفتگویی پشت‌ صحنه‌ای با «احسان علیخانی»
محال است كه بتوان همه اقشار جامعه را از یك مجری راضی نگه داشت. هر كاری باید جای خودش اتفاق بیفتد؛ یعنی بدانی امروز چه كاری را با چه هدفی می خواهی انجام بدهی.
 
مدتی است از پخش برنامه «پشت صحنه» احسان علیخانی با محوریت زندگی قهرمانان المپیك و پارالمپیك 2012 می گذرد، برنامه ای كه هر چند تولیدی است و به صورت زنده پخش نمی شود، اما توانسته بسیاری از مخاطبان را با خود همراه كند. انتخاب موضوع، چگونگی به تصویر كشیدن، روایت و گفت وگو با قهرمانان ورزشی از دلایل موفقیت این برنامه است.
   

با تولید برنامه «پشت صحنه» تصمیم داشتید چه بخش هایی از زندگی قهرمانان المپیك و پارالمپیك را به تصویر بكشید؟

برنامه های ورزشی تلویزیون هر چند زیاد هستند، اما تاكنون در كمتر برنامه ای زندگی قهرمانان ورزشی بخصوص قهرمانان المپیك و پارالمپیك برای مردم نمایش داده شده بود. افرادی كه شاید برای به دست آوردن عنوان قهرمانی، سال های سال با وجود مشكلات متعدد در زندگی شخصی شان تلاش می كنند مدال موفقیت را از آن خود كنند. به همین دلیل بر آن شدم با تهیه برنامه ای علاوه بر گفت وگو با این قهرمانان، فیلم های مستندی هم از زندگی آنها تهیه كنم تا هم خودشان و هم خانواده شان از سختكوشی هایشان برای كسب موفقیت سخن بگویند.
   

فكر می كنید به تصویر كشیدن زندگی این افراد تا چه اندازه برای مردم اهمیت داشته باشد؟

مطمئننا همه مردم بخصوص جوانان علاقه مند هستند بدانند این افراد چگونه راه موفقیت را طی كرده اند. افرادی كه صرفا تهرانی نیستند و امكانات كاملی در اختیار ندارند و مجبورند در شرایط سخت تمرین كنند. به تصویر كشیدن زندگی و مشقت های این گونه افراد باعث ایجاد انگیزه در جوانان می شود تا آنها هم برای زندگی خودشان برنامه جدیدی را در نظر بگیرند.
   

برنامه شما برنامه گفت وگومحور است یا تركیبی؟

پشت صحنه به جهت این كه بخش های مستند هم دارد صرفا گفت وگو محور نیست و برنامه تركیبی محسوب می شود.
   

در برنامه پشت صحنه، مجری، مهمان یا جذابیت های بصری عامل اصلی برنامه به شمار می آید؟

همه تلاشم این بوده كه فرم جدیدی از یك برنامه تركیبی ارائه بدهم به گونه ای كه هر بیننده ای با دیدن دكور، نحوه حضور مهمان و گفت وگو با او تفاوت هایی را حس كند. اما هیچ وقت نخواستم صرفا مجری در برنامه دیده شود بلكه محور اصلی برنامه را مهمان قرار دادم تا مردم با شیوه زندگی آنها آشنا شوند و زندگی ورزشكارانی را كه اسطوره های كشورمان هستند به تصویر بكشم. من به عنوان مجری تلاش كردم واسطه ای باشم تا مردم را با زندگی یك قهرمان آشنا كنم.
   

زنده بودن یك اصل اساسی برای جذابیت برنامه های گفت وگومحور است. چرا برنامه پشت صحنه زنده نیست؟

تا حدودی حرف شما درست است. مردم بیشتر تمایل دارند این گونه برنامه ها را به شكل زنده تماشا كنند. اما من فكر می كنم اگر یك برنامه تولیدی و غیرزنده هم جذابیت های لازم را داشته باشد، می تواند مخاطب را با خود همراه كند. برنامه سازی برای تلویزیون قابلیت های زیادی دارد كه هنوز ما به آن نرسیدیم و باید با تولید برنامه های تولیدی جذاب و دیدنی مردم را به دیدن برنامه های تولیدی، تركیبی علاقه مند كنیم.
   

این كه اجرا و تهیه یك برنامه به عهده خود شماست، چه محاسن و معایبی دارد؟

این روش كار تیغ دولبه است. اگر برنامه ای، طراحی و پیش تولید مناسب داشته باشد، به عهده گرفتن تهیه و اجرا حُسن است، اما اگر برنامه ای بدون هدف باشد و پیش تولید مناسبی نداشته باشد، به عهده گرفتن تهیه و اجرا با مشكلاتی مواجه خواهد شد. تهیه و اجرای برنامه هر دو در یك مسیر هستند و به نظرم نقش مكملی دارند. اگر وظیفه هر بخشی بدرستی انجام شود، بدون شك اجرا و تهیه موفق خواهد بود.
   

برای طراحی و اجرای برنامه پشت صحنه اتاق فكر هم داشتید؟

بله، من هیچ برنامه ای را بدون اتاق فكر، طراحی و تولید نمی كنم. اتاق فكر باعث می شود افراد مختلف با نظرهای گوناگون ایده های خوبی به برنامه تزریق كنند كه این كار به تولید برنامه و جذابیت های آن كمك می كند. مطمئنا وقتی گروهی، برای یك اثر همفكری و تصمیم گیری می شود كار موفق تر می شود تا این كه فقط یك نفر یك برنامه را به دست بگیرد.
   

كمبود بودجه، محدودیت های محتوایی و زنده بودن، جذابیت برنامه های گفت وگومحور تلویزیون را كاهش داده است. شما برای رهایی از این مشكلات در برنامه پشت صحنه چه كردید؟

اتفاقا برنامه پشت صحنه اصلاارزان تولید نشد. یك گروه پنج نفره برای تحقیق درباره زندگی قهرمانان المپیك به تمام نقاط ایران سفر كردند تا بتوانند بخش هایی از زندگی آنها را به تصویر بكشند. ضمن این كه پس از ضبط مستند باید قهرمانان و همراهانشان را برای ضبط برنامه به تهران می آوردیم تا همراه پنج یا شش نفر از كسانی كه در موفقیتشان نقش داشتند در برنامه حضور داشته باشند تا با آنها گفت وگو كنیم.

در نظر بگیرید كه ما برنامه پشت صحنه را در استودیوی سازمان ضبط نكردیم و هزینه استودیو را هم پرداخت كردیم. ما به اتفاق گروه فكر و ایده همه مشكلات پیش رو را بررسی كردیم تا هنگام تولید با مشكلی مواجه نشویم و خوشبختانه با توجه به پیامك ها و استقبال مردم از برنامه، تمام تلاش های من و گروه تولید تاثیرگذار بوده و مخاطبان از برنامه اظهار رضایت دارند.
   

در طراحی پرسش های برنامه بیشتر جنبه ورزشی آن را در نظر گرفتید یا تصمیم داشتید پرسش ها بیشتر سرگرم كننده باشد؟

هیچ كدام! پرسش های من با قهرمانان ورزشی فقط درخصوص معرفی بهتر قهرمانان است و نه صرفا جنبه ورزشی و نه فقط جنبه سرگرمی دارد. چون ما در برنامه پشت صحنه اتفاقاتی كه برای قهرمانان در تمام سال های زندگی شان رخ داده ، مرور می كنیم. من به گونه ای با مهمانان وارد گفت وگو می شوم تا آنها براحتی بتوانند زندگی خود را از ابتدا تاكنون بیان كنند و خودم را جای مخاطب می گذارم و پرسش هایی را مطرح می كنم كه در ذهن مخاطب به وجود می آید.
   

آیا برنامه پشت صحنه را برای مخاطب خاصی تولید كردید؟

تمام اقشار، مخاطب این برنامه هستند و برنامه پشت صحنه صرفا برای قشر خاصی تولید نشده است.
   

این برنامه در تجلیل از قهرمانان ملی است یا فرهنگسازی برای جوانان؟

در واقع، این برنامه روایت و پرداخت پشت صحنه زندگی قهرمانان است كه این روایت دارای ابعاد مختلفی بوده و مخاطب از آن برداشت های متنوعی داشته باشد. باز تكرار می كنم؛ وقتی در یك برنامه گفت وگومحور زندگی جریان داشته باشد، مخاطب هم با آن زندگی می كند.
   

آیا احتمال دارد در آینده این برنامه درباره نخبگان علمی هم تولید و پخش شود؟

اتفاقا برخی از هنرمندان و افراد نخبه ای كه با آنها در ارتباط هستم با دیدن این برنامه پیشنهاد تولید برای نخبگان و هنرمندان را داده اند. به نظرم، برنامه پشت صحنه قابلیت این را دارد كه درباره شخصیت های موفق رشته های دیگر هم ساخته شود.
   

اگر این برنامه با فاصله كمی از المپیك پخش می شد، جذابیت بیشتری نداشت؟

گفته شما درست است، اما با توجه به این كه ما پیش تولید را از شهریور شروع كردیم و تولید هم زمانبر بود به همین دلیل پخش برنامه از بهمن ماه آغاز شد. البته به نظرم خیلی هم دیر نشده است. این قهرمانان در سال جاری موفق به كسب قهرمانی شدند و ما هم بلافاصله تولیدمان را شروع كردیم.
   

یكی از ویژگی های مهم در یك برنامه گفت وگومحور، داشتن اطلاعات در مورد مهمانان برنامه است. شما این اطلاعات را چطور كسب می كنید؟

به نظرم اجرای برنامه های گفت وگومحور یك مهارت است كه باید مجری چنین برنامه هایی به آن احاطه داشته باشد. امكان ندارد مجری بتواند بدون اطلاعات كافی از مهمان و هدف برنامه، اجرای موفقی داشته باشد. حالااین اطلاعات می تواند موضوعات مختلفی باشد كه نیاز برنامه است.
   

یعنی قبل از اجرای برنامه با مهمان گفت وگو می كنید و اطلاعات مورد نظرتان را از او می گیرید؟

نه! من معتقدم هیچ گاه نباید مجری قبل از برنامه با مهمانش گفت وگو كند، چون احتمال دارد مهمان یا مجری نسبت به یكدیگر پیشداوری هایی بكنند كه درست نیست. من اطلاعاتم را از مستندهایی كه از مهمان برنامه ساخته می شود، كسب می كنم.
   

در اجرا، اولویت شما راضی نگهداشتن مخاطب است یا رسانه؟

نه تنها برای من، بلكه برای هر شخص رسانه ای، راضی نگهداشتن مخاطب مهم است.

    
شما یك جاهایی زیادی جسارت به خرج می دهید. مگر خط قرمزها شامل حال شما نمی شود؟

خط قرمز برای ما مشخص است و منافع شخصی یا سلیقه شخصی كسی خط قرمز ما نیست. من فكر می كنم منافع ملی كشور خط قرمز محسوب می شود.
    

برای اجرای یك برنامه تا چه اندازه اعتماد به نفس را شرط موفقیت می دانید؟

من تاكنون هیچ كاری را بدون اعتماد به نفس انجام نداده ام. اگر بدانم در كاری اعتماد به نفس ندارم به هیچ عنوان آن را نمی پذیرم.
    

در زمان اجرا عصبی هم می شوید ؟

این موضوع طبیعی است و برای من هم اتفاق افتاده كه عصبی یا عصبانی شوم، اما هیچ وقت عصبانیتم را جلوی دوربین بروز نمی دهم.
    

بهترین و دلپذیرترین گفت وگوی شما تا این لحظه كدام گفت وگو بوده است؟

در برنامه پشت صحنه، گفت وگو با محمد خالوندی را خیلی دوست دارم.
    

فكر می كنید عنصر هیجان در یك گفت وگو چقدر تاثیرگذار است؟

همیشه تلاش می كنم یك گفت وگوی خوب و جذاب را به پخش برسانم. در صحبت هایی كه بین من و مهمانان رد و بدل می شود، حتما چیزهای هیجان انگیز وجود دارد كه مخاطب را راغب می كند 45 دقیقه بنشیند و برنامه را تماشا كند. كنكاش درباره چگونگی رسیدن به موفقیت، بیان ناگفته ها، همین كه زندگی واقعی این قهرمان از زبان خودش و اطرافیانش گفته می شود، شاید بعضی جاها آنقدر هیجان انگیز و احساسی می شود كه برای خود من بسیار جذاب می شود، چه برسد به مخاطب كه این برنامه را تماشا می كند.
    

آیا از ابتدا تصمیم داشتید یك برنامه احساسی را به پخش برسانید؟

نه، واقعا این گونه نیست كه من بخواهم برنامه را بعمد احساسی كنم. بعضی اوقات برنامه به سمتی می رود كه مهمان از خاطرات تلخش می گوید. هیچ وقت قبل از شروع گفت وگو برنامه ریزی نمی كنم كه بعمد برنامه را احساسی كنم. بالاخره زندگی بالاو پایین دارد. محمد خالوندی، ملی پوش پرتاب نیزه ایران در كلاسF/5758 كه موفق شد با شكستن ركورد جهان و پارالمپیك، مدال باارزش طلای این ورزش را به خود اختصاص دهد، وقتی از زندگی خود می گفت باور كنید اینقدر هیجان انگیز و در بخش هایی اینقدر احساسی بود كه شاید یكی از جذاب ترین گفت وگوهای برنامه شد.
    

شما چطور نسبت به یك پاسخ متقاعد می شوید؟

پافشاری می كنم تا سوالی كه مطرح شده جوابش را نه تنها خودم بلكه مخاطب هم بگیرد و همیشه مردم را شاهد در نظر می گیرم.
    

آیا برای دریافت پاسخ حتی اگر مهمان برنامه سفارشی باشد، یك سوال را چند بار تكرار می كنید؟

مهمان سفارشی نداشته ام و حتی اگر كسی قبل از برنامه به من گفته یا زنگ زده كه سوال ها را از قبل به مهمان بگو یا سوالی كه مدنظرش بوده را مطرح كن، نپذیرفتم؛ چون این موضوع كیفیت برنامه را زیر سوال می برد و من هیچ وقت دوست ندارم به خاطر این موضوع برنامه دچار نقص شود.
    

به نظر شما اصالت گفت وگو در چیست؟

صراحت، صداقت و حضور مخاطب شاید ركن های اصلی یك گفت وگوی خوب و جذاب باشد. من معتقدم گفت وگو باید شبیه زندگی مردم باشد؛ یعنی در گفت وگو حرف هایی رد و بدل شود كه مردمی باشد.
    

از شواهد چنین برمی آید اكنون مجری اهمیت زیادی در برنامه های گفت وگومحور ندارد. از طرفی برخی از مجریان می گویند در تلویزیون امنیت شغلی وجود ندارد. شما این شرایط را چگونه ارزیابی می كنید؟

تربیت مجری، كار بسیار دشواری است، اما صرفا با برگزاری دوره های آموزشی نمی توان مجری تربیت كرد. بالاخره مجری یك فرد بسیار مهم در رسانه محسوب می شود و نسبت به آن حساسیت هایی وجود دارد. به نظر من باید از مجری در رسانه مراقبت شود، نه این كه محدود شود. مراقبت و محدودیت، دو نگاه متفاوت است.
    

گاهی یك مجری را از یك برنامه تلویزیونی حذف می كنند كه حرف و حدیث های زیادی به وجود می آید. آیا حذف كردن مجریان به این دلیل است كه تلویزیون نمی خواهد ستاره سازی كند؟

رسانه بدون ستاره چیزی شبیه تنگ بدون ماهی است. ستاره سازی در اجرا هیچ ایرادی ندارد و نباید جلوی این كار را گرفت. به نظرم ستاره شدن هزینه ها و خطر بسیار دارد. البته زمان زیادی طول می كشد تا مجری بتواند ستاره شود. مجری كه ستاره می شود، تاثیرگذاری بیشتری در سطح جامعه خواهد داشت. مهم تربیت ستاره و مراقبت از اوست. ما باید از مجری حمایت كنیم و از طرف دیگر، مجری هم باید اصول كار كردن در رسانه ملی را بپذیرد و رعایت كند.
    

كشف مجریان مسلط و كاربلد باید چگونه باشد؟

باید حوصله داشته باشیم و راه های كشف مجریان خوب را بلد باشیم. هر كسی این قابلیت را ندارد و با یك تست و امتحان هم نمی توان او را پیدا كرد. به نظرم باید برای كشف مجری، زمان زیادی صرف كرد. بعد از این كه مجری انتخاب و سكان یك برنامه به او سپرده شد هم باید به او فرصت داد تا بتواند توانمندی های خود را به نمایش بگذارد.
    

چگونه می توان روی یك مجری سرمایه گذاری كرد تا او به صورت كامل در اختیار رسانه قرار بگیرد؟

وقتی از مجری در فضای رسانه ای حمایت های جدی صورت بگیرد و مجری بدون دغدغه فعالیت كند، به یقین همراه رسانه خواهد ماند. شما در نظر بگیرید برای موفقیت یك مجری، سازمان صداوسیما چقدر هزینه می كند و آنتن تلویزیون را در اختیارش قرار می دهد. بنابراین تلویزیون نباید براحتی حاضر شود چنین فردی را از دست بدهد. مردم با دیدن یك مجری در تلویزیون متوجه می شوند باید انتظار پخش چگونه برنامه ای را داشته باشند. رسانه باید فضایی فراهم كند كه افراد دلسوزانه در كنارش باشند نه در اختیارش. وقتی یك مجری اجرای برنامه ای را به عهده می گیرد. می تواند از شرایط به وجود آمده استفاده های خاص بكند. می تواند زد و بندهای خاص سیاسی و اقتصادی داشته باشد.
    

چرا برنامه​های​گفت وگومحور تلویزیون مثل سابق دیگر جذاب نیست؟

برنامه گفت وگومحور از جذاب ترین ساختارهای برنامه سازی است، اما نوع نگاه به تولید این گونه برنامه ها بسیار مهم است. ما گاهی برنامه های گفت وگومحوری داشته ایم كه جذاب و مخاطب پسند هم بوده اند و هرازگاهی میزان رضایت و مخاطب از چنین برنامه هایی از فیلم و سریال هم بیشتر بوده است، اما تولید آن ادامه نداشته و مدیران هم كمتر به این ساختار توجه كرده اند. شما وقتی براساس نیاز مخاطب و جامعه برنامه گفت وگومحور می سازید، مطمئنا مشتری خواهید داشت.
    

به نظر می رسد تلویزیون بنا به دلایلی برای این گونه ساختار برنامه سازی اهمیت چندانی قائل نیست، چون حتی در جشنواره جام جم هم برنامه های گفت وگومحور و تركیبی هیچ جایگاهی نداشتند؟

بله، خیلی دوست داشتم در جشنواره تلویزیونی جام جم كه تقریبا همه ساختارهای برنامه سازی مورد ارزیابی و تقدیر قرار گرفتند، برنامه های گفت وگومحور و تركیبی هم جایگاهی داشتند. به نظرم باید نوع نگاه به این گونه برنامه سازی تغییر كند تا برنامه سازان هم با جدیت به برنامه سازی ادامه بدهند.
    

ایده آل تان در برنامه سازی برای تلویزیون چیست؟

ایده آل من مهم نیست و شاید اهمیتی هم نداشته باشد. ما بیشتر جامعه را رصد می كنیم و شرایط را در نظر می گیریم كه حال مردم چگونه است و به تولید چه برنامه ای نیاز دارند و سپس طرح را آماده می كنیم. یكی از دلایل تولید برنامه پشت صحنه، مظلومیت قهرمانان المپیك و پارالمپیك بود، برای این كه شاید خیلی از هموطنانمان حتی به اسم، آنها را نمی شناسند و واقعا تولید چنین برنامه ای نیاز روز جامعه بود.
    

آیا اجرا را می توان یك جور بازی دانست؟

اجرا بازیگری نیست. نباید در گفت وگو با یك فرد، نقش بازی كرد. به طور مثال در برنامه پشت صحنه، اگر همین قهرمانان به منزلم می آمدند، من به همین شكل با آنها گفت وگو می​كردم، با این تفاوت كه اجرا در تلویزیون مستلزم رعایت اصول و آدابی است.
    

آیا با اجرای این برنامه توانستید به اهدافی كه داشتید برسید؟

من هدفم این بود كه این قهرمانان دیده شوند؛ قهرمانانی كه به نوعی سفیران كشورمان محسوب می شوند. كسانی كه باعث شدند پرچم پرافتخار كشورمان در لندن و در حضور ورزشكاران و تماشاگران دنیا به اهتزاز درآید. اگر توانسته باشم این قهرمانان را به مردم معرفی كنم، به هدفم نزدیك شده ام.
    

نخستین گام یك مجری موفق در اجرای برنامه ای كه بتواند ارتباط موثری با تمام مخاطبان برقرار كند، چیست؟

معتقدم نه تنها مجری، بلكه كسانی كه در رسانه كار می كنند باید مخاطب را فردی هوشمند بدانند و به تشخیص آنها ایمان داشته باشند، چون مخاطب براحتی می تواند مجری، شیوه اجرا، نوع بیان و نگاه او را درك كند، كارش را قضاوت كند و حتی نمره بدهد.
    

قبول دارید شناخت مخاطب، كار بسیار دشواری است؟ چون مخاطبان اقشار مختلفی از جامعه را تشكیل می دهند. فكر می كنید شما توانسته اید همه مخاطبان را راضی نگه دارید؟

درواقع این محال است كه بتوان همه اقشار جامعه را از یك مجری راضی نگه داشت. هر كاری باید جای خودش اتفاق بیفتد؛ یعنی بدانی امروز چه كاری را با چه هدفی می خواهی انجام بدهی. وقتی یك مجری كارش را بدرستی انجام بدهد، مردم او را درك می كنند و می توانند با او براحتی ارتباط برقرار كنند. البته این موضوع را هم باید بپذیریم سلایق مختلفی در سطح جامعه است و شاید كسی از من یا از برنامه ما خوشش نمی آید و راضی نگه داشتن همه مخاطبان كار بسیار دشواری است كه فكر نمی كنم كسی بتواند چنین كاری را انجام بدهد.
    

تا به حال شده فكر كنید مسیر كاری و حرفه ایتان را به اشتباه طی كرده اید؟

هنوز هم بعضی اوقات به این موضوع فكر می كنم كه اگر در موقعیت دیگری بودم، می توانستم كارهای دیگر و بهتری انجام بدهم.
    

مثلا كجا؟

فكر است و ممكن است به خیلی جاها پرواز كند.
    

شما از مجریانی هستید كه همیشه با كت و شلوار اجرا می كنید. چرا در برنامه پشت صحنه كه فضای متفاوتی داشت، باز هم از كت و شلوار استفاده كردید؟

من برنامه ورزشی اجرا نمی كنم كه بخواهم بدون كت و شلوار برنامه اجرا كنم. به نظرم این سلیقه ای است. وقتی گفت وگوی ما ورزشی نیست و بیشتر نگاه اجتماعی دارد، فكر می كنم این نوع پوشش بهترین انتخاب است.
    

شما اجراهای غیرسازمانی هم انجام می دهید؟

خیلی محدود.
    

غیر از اجرا دوست داشتید​ كدام حرفه را در رسانه ادامه می دادید؟

من سال ها در تلویزیون بخش های متفاوتی برای برنامه ها تولید می كردم و مدتی را هم در سینما و تئاتر بودم. درخصوص اجرا هم شما می دانید من یكدفعه وارد عرصه اجرا نشدم، در مستندهایی كه تولید می كردم با افراد مورد نظر از پشت دوربین صحبت می كردم، كم كم جلوی دوربین این گفت وگوها را ادامه دادم تا این كه در باشگاه مهرورزان كار اجرا را شروع كردم. پس از آن در بیشتر برنامه های مناسبتی شبكه یك حضور داشتم. طی سال هایی كه در رسانه ملی فعالیت داشته ام، همه كاری كرده ام و هیچ وقت دریغ انجام كاری را نداشته ام.
    

برای نوروز امسال هم برنامه ای خواهید داشت؟

بله، صحبت هایی شده و قرار است برای یكی از شبكه های تلویزیون ویژه برنامه نوروز را تهیه و اجرا كنم كه پس از نهایی شدن، اطلاع رسانی در این زمینه صورت خواهد گرفت.
    

در این مدتی كه برنامه پخش شده، مردم ارتباط خوبی برقرار كرده اند؟ آیا از نظرها و پیشنهادهای آنها استفاده می كنید؟

مردم از طریق سایت و روابط عمومی سازمان و شبكه سه سیما ارتباط بسیار خوبی با برنامه داشته اند و من همین جا از همه مردم ایران تشكر می كنم. از همه انتقادها و پیشنهادهایی كه به برنامه داشته اند، سپاسگزارم.




:: موضوعات مرتبط: بیوگرافی , ,
:: برچسب‌ها: گفتگویی پشت‌ صحنه‌ای با «احسان علیخانی» , احسان علیخانی , گفتگویی پشت‌ صحنه‌ای ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مانوالا
ت : چهار شنبه 2 اسفند 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');